Teen Challenge

Absolviri

Una dintre cele mai mari bucurii ale noastre este să vedem cum după an, studenții noștri absolvă programul. Anul acesta am avut patru absolvenți. O altă mare bucurie și realizare este că trei dintre ei au rămas ca interni și că sunt acum la rândul lor o binecuvântare pentru studenții din program.

Prevenire

De la începutul anului, câteva sute de adolescenți și tineri au fost impactați de mărturiile absolvenților noștri, pe care îi implicăm activ în campanii de prevenire. Prin poveștile lor de viață ne dorim să dăm o informație corectă și completă cu privire la procesul dureros al dependenței de droguri, și să-i motivăm pe tinerii care ne ascultă ca niciodată să nu intre pe calea aceasta.

Proiecte

Sala de fitness

În restaurarea unui dependent de droguri, activitatea fizică are un rol major. Este motivul pentru care am decis să renovăm sala de fitness din centrul de băieți, astfel încât studenții noștri să aibă opțiuni de calitate pentru activitățile sportive. Studenții și staff-ul au muncit împreună zilnic pentru a finaliza lucrarea, iar rezultatul final a fost pe măsură.

Sera

Unul dintre proiectele pentru viitor este acela de a avea o seră de flori la centrul de fete „House of Joy”. Scopul nostru este de a crea oportunități prin care studentele să-și dezvolte abilități noi. În același  timp, de a crea opțiuni de auto-susținere pentru diverse nevoi din centru. Chiar dacă la început am plantat semințele în livingul nostru, ne bucurăm că acum avem sera cumpărată, și așteptăm să vedem roadele muncii noastre.