Conferinţe

Conferința Nancy Thomas

3-6 februarie 2010

nancy thomasLuna februarie a început la viteză maximă pentru Mâna Deschisă. Sosirea lui Nancy Thomas a făcut ca luna aceasta sa înceapă într-un mod plăcut pentru noi. Dupa 2 ani lungi de așteptare, de când am invitat-o pentru prima dată pe Nancy să vină la Mâna Deschisă, momentul sosise în sfârșit.

Luni seara am planificat o cină de bun-venit pentru Nancy și Connie (fiica ei de 18 ani) pentru a le prezenta echipa de la Mâna Deschisă care avea să fie implicată în organizarea conferinței și pentru a discuta planurile pentru timpul pe care îl vor petrece în România.

Miercuri seara ne-am adunat pentru prima noastră sesiune a conferinței. Împreună cu 60 dintre cei mai buni lucrători din România am început seminarul cu un timp în care am făcut cunoștință unii cu ceilalți. Au fost reprezentate 15 diferite organizații non-profit și toți aveau inimile deschise și pline de așteptări!

Pentru următoarele 3 zile, Nancy a predat într-un mod entuziast și cu umor despre cum să atingem inimile copiilor și tinerilor profund răniți și afectați de abuzul și abandonul din timpul primilor ani de viață. Metodele ei ne-au oferit unelte noi și utile pe care am putea să le aplicăm direct în munca cu clienții noștri, copii și tineri aflați în grija noastră. O seară a fost programată strict pentru întrebări și răspunsuri. Cei 35 de ani de experiență și pătrundere psihologică în munca cu oameni care sufereau de tulburare de atașament au fost puși la încercare cu o mulțime de întrebări din partea grupului nostru însetat. Mulți oameni au primit răspunsuri practice și erau nerăbdători să se întoarcă în organizațiile lor sau acasă să le nan 2“încerce”.

După ce conferința s-a încheiat, am fost încântați să citim formularele cu părerile tuturor participanților pe care aceștia le-au completat înainte să plece. Am avut un răspuns unanim din partea grupului că au fost încurajați și reîncărcați de învățăturile lui Nancy și că au fost foarte mulțumiți de echipa de la Mâna Deschisă. Am primit un “DA” hotărât de la fiecare persoană care a participat, că sunt interesați de o altă conferință ținută de Nancy și/sau oricare altă conferință găzduită de Mâna Deschisă. A fost o mare încurajare pentru Nancy și echipa noastră. S-a meritat toată planificarea și munca grea! Așteptăm cu nerăbdare ca în viitor să lucrăm cu Nancy. Vă vom ține la curent!